Tudom, hogy nem kedveljük a magyar celebeket, így a nénit sem, aki úgy néz ki, mint aki megcsókolt egy forró vasalót, és tudom, hogy az ilyen postok csak az ő népszerűségüket növeli, mert a rajongói(ehh, van egyáltalán valaki, aki kedveli?) itt is olvashatnak róla, de most muszáj megírnom, mivel olyat tett, ami az országunkat nem csak leégeti, de olyan hiteltelenek leszünk más országok előtt, amit soha nem mosunk le magunkról azok szemében, akik megnézik a következő videót(amely nem mai, de csak most indult a blog):

 

 

Nos a szép hosszú mondat, és a lehangoló, de egyben vicces videó után bizonyára előjött benned is egy pár érzés, amit nehezen lehet megfogalmazni. Én mégis megpróbálnám.

Ki a fasz kérte erre? Ki kérte, hogy fogjon egy kamerást, kimenjen a Duna partra és ott megcsinálja ezt a borzalmat? Ki találta ki ezt? Ki pénzelte?

Az a szégyen, hogy a felvételt elnézve, ezt nem egy gyenge minőségű kamerával rögzítették, ezt profi eszköz készítette, profi operatőrrel, világítással, ezt utólag össze is vágták, zenét tettek alá. Lényeg, hogy volt benne munka. A munkában részt vevő személyek miért nem tagadták meg ennek a szennynek az elkészítését? Ki volt az a személy, aki kitalálta, hogy Obama megválasztásának alkalmából egy ilyen videót készítsenek, és ki volt az, aki eldöntötte, hogy a maria geronazzo szerepeljen rajta,  üdvözölje az elnököt, ezzel szegénységi bizonyítványt kiállítva a szebb napokat is megélt kishazánkról?!

A priceless jelenet az, amikor a Lánchíddal a háttérben elkezdi énekelni a Happy Birthday c. dalt, amely nem csak azért égő, mert senkinek nincs szülinapja, hanem azért is, mert legalább háromszor orcánvágja a lufi, amit a kezében tart. Most vonatkoztassunk el attól, hogy hova tart az ország, mert a legtöbb ilyen pénzért mindenre képes, a semmiből is bulvárhírt teremtő celebek híre házon belül marad. De ez az ötvenakárhányéves kiélt liba konkrétan a külföldieket célozta meg, leginkább Obama elnököt, és azt hiszi, hogy ezzel nagyot alkotott. Remélem ő találta ki, és fizette ezt az egészet, és imádkozok, hogy Obama ne lássa meg soha.

A bejegyzés trackback címe:

https://fikazzunk.blog.hu/api/trackback/id/tr221601056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása